Maatwerk constructies

Kan in uw situatie geen standaardproduct worden ingezet? Onze engineers krijgen de ruimte om uitdagingen aan te gaan en zo problemen van klanten op te lossen met maatwerk constructies. Dat geldt zowel voor de producten die we maken voor de agri-sector als ook bij metaalbewerken en machinebouw.

Metaalbewerken op maat

Naast onze agri-producten en de machinebouw is ACB een veelzijdige toeleverancier binnen het metaalsegment. In ons moderne machinepark staan uitsluitend machines van A-kwaliteit met onder meer drie lasermachines. Daarmee laseren we moeiteloos staal, roestvrijstaal, aluminium of andere slijtvaste materialen zoals creusabro, hardox of mangaan.

 tekenkamer engineers 3

 tekenkamer boven 1

Volgens uw tekening

Wij werken volgens uw tekeningen. Voeren het precies zo uit. Zodra in de praktijk blijkt dat het anders moet of kan, trekken onze mensen aan de bel. Dan overleggen we met u en delen onze visie. Zo ervaart u de betrokkenheid van onze mensen. Zij gaan voor het beste resultaat.

Samen ontwerpen

Wat we ook graag doen is samen ontwerpen. Dat we vanaf de start van een project de kans krijgen mee te denken. We gaan graag met u om tafel en beoordelen eerlijk en met kennis van zaken wat productie- en kostentechnisch mogelijk is.

Machinebouw op maat

Wij bieden specialistische oplossingen voor uiteenlopende industrieën zoals de voedingsindustrie, recycling, destructie, kunststofverwerkende bedrijven en de biomassa-industrie. Veel klanten vinden ons bedrijf in Aalten via mond-tot-mondreclame.

toelevering

Bak aan ervaring

Samenwerken met een bedrijf dat al meer dan 45 jaar ervaring heeft op het gebied van transport- en doseersystemen, metaalbewerking en machinebouw heeft zo z’n voordelen. Zo kennen wij de wensen van de markt. Dat komt omdat we bij veel bedrijven komen en goed kunnen luisteren. Opgedane kennis nemen we altijd mee naar een volgend project.