Over ons

Aaltens Constructie Bedrijf (ACB) is specialist op het gebied van transport- en doseersystemen. We leveren aan de agrarische sector en hebben klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Ook bedienen we de recycling-, de kunststofverwerkende en de bio-industrie. Deze laatste sectoren worden steeds belangrijker. Omdat we met z’n allen onderkennen dat recycling een aanzienlijk onderdeel vormt van het verduurzamen van de samenleving.

Topkwaliteit

acb

header-home

 

 ACB_pand_6452

 ACB_pand_6442

Sinds de oprichting in 1966 maken wij betrouwbare, innovatieve transportschroeven van topkwaliteit. Wij kennen de wensen van de markt. Komen bij veel bedrijven en nemen die kennis mee naar een volgend project.

Lekker Achterhoeks

Wat is de mentaliteit van een Achterhoeker? Tja, wat recht is, is recht en wat krom is, is krom. Die Achterhoekse no-nonsens mentaliteit treft u overal aan in onze organisatie. De lijnen zijn kort en iedereen mag zijn zegje doen. We pretenderen niet dat hard werken een Achterhoekse eigenschap is, maar onze mensen zijn altijd bereid langer te blijven om zo die spoedorder op tijd te leveren.

Eigen engineering

De ontwikkelaars van de afdeling engineering zijn goed opgeleid en gespecialiseerd in de ontwikkeling van schroef-, meng- en uitdraagsystemen. Na het inventariseren van uw probleem of vraag, zetten zij het om in een digitaal model. Daarvoor gebruiken ze het moderne 3-D programma van Solid Works. Als het kan, hergebruiken en combineren ze eerdere tekeningen. Zo is de ontwerptijd korter en de kosten lager.

tekenkamer engineers 3

Perfecte service

Bij transportsystemen die hoogwaardig zijn, hoort een service die klinkt als een klok. Heeft u één van onze producten aangeschaft? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke en klantgerichte installatie bij u op het erf of bij u aan de zaak. Onze monteur of montageploeg neemt de installatie en montage graag uit handen. Maar, onze service gaat verder. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Acb bus + hoogwerker

Korte doorlooptijden

Soms komt het gewoon voor dat u heel snel iets moet hebben. Dat lasdeel, gekante deel of plaatdeel heeft u op tekening. Maar hoe krijgt u het gemaakt én snel geleverd? Omdat wij niet afhankelijk zijn van derden en alle machines in eigen huis hebben, kunnen wij snel helpen. Eén telefoontje en u krijgt direct een medewerker aan de lijn die u verder helpt.

Prijs-kwaliteit

Waar mogelijk produceren we automatisch. Daardoor kunnen we scherp calculeren. en doen dat ambachtelijk waar nodig.