Prinzen bv

Over Prinzen

Het Aaltense bedrijf Prinzen is begin jaren 80 begonnen met onderhoud en service voor eierverwerkingsapparatuur in de regio. Tegenwoordig is Prinzen een succesvolle producent van eierverwerkings- en trayverwerkingsapparatuur. De geavanceerde machines worden geleverd aan pluimveebedrijven over de hele wereld. Prinzen en ACB werken al jaren intensief samen. De Aaltense bedrijven zitten zelfs bij elkaar

om de hoek.

Aluminium onderdelen

Inkoper Eddy Hoefsmit werkt ruim 6 jaar bij Prinzen. “Toen ik bij Prinzen in dienst kwam, bestond de samenwerking met ACB al. De mensen bij ACB weten wat ik belangrijk vind en zijn proactief. De machineonderdelen die ik bij ACB bestel, worden volgens onze tekeningen gemaakt.” Eddy vindt het fijn dat er aan de bel getrokken wordt als iets niet klopt en is erg te spreken over de kwaliteit van de gelaserde RVS en aluminium onderdelen.

Complexe vraagstukken

De samenwerking met ACB is vooral prettig omdat de bedrijven zo dichtbij elkaar gevestigd zijn. Eddy: “Wij zijn aangesloten bij de Vencomatic Group, waar het bedrijf Vencosteel deel van uitmaakt. Daarom bestel ik ook onderdelen bij deze leverancier. Dat ben ik eigenlijk verplicht, maar ik vind het belangrijk óók ACB als leverancier aan te houden. Als er een keer complexe vraagstukken zijn, kijken de mensen van ACB met ons mee. Dat zie ik echt als een voordeel.”

Goede levertijden

“Wij vragen levertijden van drie weken. Ons bedrijf werkt namelijk voorraadgestuurd. Toch komt het weleens voor dat we snel iets nodig hebben. Op zo’n moment is ACB bereid die spoedopdracht razendsnel in te plannen. Het komt voor dat de bestelling binnen twee dagen geleverd wordt. Die flexibele instelling waarderen we zeer.”

“Toen ik bij Prinzen in dienst kwam, bestond de samenwerking met ACB al. De mensen bij ACB weten wat ik belangrijk vind en zijn proactief."

- Eddy Hoefsmit (inkoper)-