Machinebouw

Hoogwaardige kwaliteit en eersteklas service

Offerte aanvragen


 • Bestelt u meerdere onderdelen door een bestand toe te voegen in de bijlage, geef dan duidelijk per onderdeel aan:

  • Het materiaal + dikte
  • De bewerkingen
  • Eventuele slijprichting
  • Eventuele folie / zichtzijde
  • De gewenste leverdatum

  Let op; omdat wij voor het lasersnijden een plaatrand aanhouden van rondom 10mm is het maximale snijbereik 2980x1480mm


 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Hoogwaardige kwaliteit en eersteklas service

ACB kenmerkt zich door het leveren van hoogwaardige kwaliteit, eersteklas en persoonlijke service. Deze mentaliteit ziet u terug in de machines die wij ontwikkelen én produceren.

Wat u ook zult merken in de samenwerking? Onze meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van transport-, meng-, en doseersystemen.

Machinebouw in verschillende materialen

De machines die wij vervaardigen, kunnen in verschillende materialen worden uitgevoerd zoals staal en rvs, maar ook slijtvastere materialen zoals hardox en creusabro behoren tot de mogelijkheden.

Klanten in diverse sectoren

De machines die wij bouwen en de oplossingen die wij bedenken worden geleverd aan bedrijven in verschillende sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie en de afval- en recylingbranche. Maar wij ontwikkelen en produceren ook machines voor ondernemingen die werken met biomassa en kunststof.

Uitgebreid en hoogwaardig machinepark

Behoorlijk trots zijn wij op ons mooie en uitgebreide machinepark. Wij produceren ambachtelijk als het nodig is en geautomatiseerd waar mogelijk. Omdat wij in staat zijn vrijwel alles in eigen huis te ontwikkelen en te produceren en dus niet afhankelijk zijn van derden, zijn de lijnen kort. Deze manier van werken heeft – u begrijpt waarom – ook een gunstig effect op de doorlooptijd.

Bak aan ervaring

Samenwerken met een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van machinebouw heeft voordelen. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat wij de markt kennen. Maar dat niet alleen; opgedane kennis nemen wij altijd mee naar een volgend project.

Meer weten?

Meer weten over machinebouw? Onze specialist staat u graag te woord.

Vraag het onze specialisten!

person
Bram Janssen | Engineer
+31 543 473 584
person
Bert Luiten | Engineer
+31 543 473 584

Vraag over machinebouw?

Schroom niet ons te bellen.