Machinebouw

Al meer dan 50 jaar productie van eersteklas buisvijzels

Offerte aanvragen


 • Bestelt u meerdere onderdelen door een bestand toe te voegen in de bijlage, geef dan duidelijk per onderdeel aan:

  • Het materiaal + dikte
  • De bewerkingen
  • Eventuele slijprichting
  • Eventuele folie / zichtzijde
  • De gewenste leverdatum

  Let op; omdat wij voor het lasersnijden een plaatrand aanhouden van rondom 10mm is het maximale snijbereik 2980x1480mm


 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Buisvijzels op maat

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert ACB eersteklas buisvijzels, oftewel transportschroeven op maat. Een buisvijzel of transportschroef op maat bestellen, betekent bij ons ook echt op maat. Zo zijn er verschillende diameters mogelijk en wij maken de buisvijzel op elke gewenste lengte.

Buisvijzel uit staal of rvs

Is in uw situatie een buisvijzel nodig uit staal of rvs? Of weet u eigenlijk niet welk materiaal voor u het meest efficiënt is? Als u advies nodig heeft, denken wij graag met u mee. Wij produceren buisvijzels zowel uit staal als rvs. En de schroefbladen kunnen niet alleen worden uitgevoerd in staal of rvs, maar eveneens in slijtvastere materialen zoals creusabro of hardox.

Meer dan 100 ton materiaal per uur

De buisvijzels die wij produceren, kunnen meer dan 100 ton materiaal per uur verwerken! Daarnaast is het mogelijk om allerlei gewenste opties of aanpassingen te laten doen naar uw wens en standaard. Denk bijvoorbeeld aan easy acces tot de schroef zodat u die eenvoudiger kunt reinigen. Zo’n easy acces is van belang als hygiëne een belangrijke rol speelt.

Of heeft uw product te neiging mee te draaien? Dan lossen wij dit op door bijvoorbeeld strippen aan te brengen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Als u een oplossing zoekt voor een probleem zien wij dat als een uitdaging.

Meer weten?

Benieuwd wat voor u de beste transportschroef is? Bel ons vrijblijvend. Eén van onze specialisten staat u graag te woord. Samen vinden wij de oplossing die het best past in uw situatie.

Vraag het onze specialisten!

person
Bert Luiten | Engineer
+31 543 473 584

Meer weten over buisvijzels?

Benieuwd wat voor u de beste transportschroef is?