ACB | Aaltens Constructiebedrijf

Specialist machinebouw én toelevering metaal in de Achterhoek

Offerte aanvragen


 • Bestelt u meerdere onderdelen door een bestand toe te voegen in de bijlage, geef dan duidelijk per onderdeel aan:

  • Het materiaal + dikte
  • De bewerkingen
  • Eventuele slijprichting
  • Eventuele folie / zichtzijde
  • De gewenste leverdatum

  Let op; omdat wij voor het lasersnijden een plaatrand aanhouden van rondom 10mm is het maximale snijbereik 2980x1480mm


 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Specialist machinebouw en toelevering metaal

Aaltens Constructiebedrijf (ACB) is specialist op het gebied van machinebouw en toelevering metaal. Wij hebben klanten in de voedingsmiddelindustrie, bedienen de recycling-, de kunststofverwerkende en de bio-industrie. Deze laatste sectoren worden steeds belangrijker! Dat komt omdat recycling een aanzienlijk onderdeel is van het verduurzamen van de samenleving. Van oudsher hebben wij ook klanten in de agrarische sector. In de agrarische sector zijn onze transport- / doseer- en mengsystemen tot op de dag van vandaag een begrip.

Machines van A-kwaliteit

In onze ruime productiehal staat een uitgebreid machinepark met machines van A-kwaliteit.

Bijna alle metaalbewerkingen in eigen huis

ACB kan vrijwel alle metaalbewerkingen in eigen huis uitvoeren. Die onafhankelijkheid van derden heeft zo zijn voordelen! De productieprocessen kunnen wij uitstekend monitoren. Zijn levertijden afgegeven, dan maken wij die waar omdat wijzelf invloed hebben op het productieproces. Soms zetten wij een tandje erbij om afspraken waar te maken.

Ervaren afdeling engineering & werkvoorbereiding

Uw engineering / werkvoorbereiding uit handen nemen? Dat kan! Op de afdeling engineering / werkvoorbereiding werken ervaren engineers / werkvoorbereiders met jarenlange ervaring. Ze werken met CAD-tekenpakketten zoals Solidworks en AutoCad en maken tekeningen in zowel 2D als in 3D.  

Meedenken is vanzelfsprekend

Heeft onze klant een idee? Meedenken om uiteindelijk het beste resultaat te boeken of om tot de beste oplossing te komen, is voor ons vanzelfsprekend. Dus ontdekken wij een probleem of zien we een verbeterpunt? Dan nemen wij contact met u op. Dezelfde manier van werken geldt voor het productieproces.

Geen eigen CAD-tekenprogramma?

Bij ons kunt u ook terecht als u geen eigen CAD-tekenprogramma heeft. Wij verwerken ook schetsen en maken daarvan een CAD-tekening. Het onderlinge contact met de opdrachtgever kan tijdens de werkvoorbereiding intensief zijn. Liever een keer te vaak contact gezocht dan iets uitwerken wat niet overeen komt met de wensen van de opdrachtgever.

Contact is via e-mail of telefonisch, maar bij grote of wat complexere projecten gaan wij het liefst met de klant om tafel. Als de neuzen dezelfde kant opstaan, gaan wij voor u aan ’t werk.

Vraag het onze specialisten!

person
Henk-Jan Helmink | Eigenaar-Directeur
+31 543 473 584
person
Peter Roedema | Bedrijfsdirecteur
+31 543 473 584

Vrijblijvend advies op maat?

Omdat wij niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we heel snel schakelen. Wilt u het liefst direct de prijs weten? Binnen een dag krijgt u van ons een reactie.