Machinebouw

Persmachine TWIN 200 ideaal voor verwerking verschillende restmaterialen

Offerte aanvragen


 • Bestelt u meerdere onderdelen door een bestand toe te voegen in de bijlage, geef dan duidelijk per onderdeel aan:

  • Het materiaal + dikte
  • De bewerkingen
  • Eventuele slijprichting
  • Eventuele folie / zichtzijde
  • De gewenste leverdatum

  Let op; omdat wij voor het lasersnijden een plaatrand aanhouden van rondom 10mm is het maximale snijbereik 2980x1480mm


 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Persen, filteren en besparen

De persmachine of anders gezegd; de separator die ACB ontwikkelde, is uitermate geschikt voor het beheersbaar ontwateren en scheiden van diverse industriële, organische en agrarische vloeibare proces-, afval- en reststromen. De ontwikkeling van deze persschroef startte in 2015. Inmiddels is de persmachine volop geleverd en heeft ze – met de naam TWIN 200 – haar doelmatigheid ruimschoots in de praktijk bewezen.

Werking dubbele persschroef

De schroeven hebben een diameter van 200 mm en draaien in elkaar. Omdat de schroeven in elkaar draaien, is het behaalde droogstofgehalte vele malen hoger dan bij andere vergelijkbare machines die volgens een ander principe functioneren. Onze klanten zijn razend enthousiast.

Door deze dubbel gevoerde inwendige schroeven in combinatie met de spijlenzeef verlaat de vloeibare stroom de machine. Omdat de vloeibare en vaste substantie op deze manier efficiënt worden gescheiden, vermindert het gewicht van deze vaste substantie aanzienlijk. Dit heeft een gunstig effect op de afvoerkosten en de transportbewegingen, wat weer goed is voor het milieu.

Verschillende opties mogelijk

De persmachine TWIN 200 kunnen wij bouwen voor verschillende soorten restmaterialen zoals afvalslib, tuinafval, folie, bierbostel, om maar iets te noemen. Maar ook andere restproducten kunnen door de persmachine.

Zelf ervaren hoe de persmachine werkt?

Wilt u weten of de persmachine TWIN 200 niet alleen een aanvulling is op uw productieproces maar de procesgang eveneens sterk verbetert? Overweeg dan een testdag. Er is namelijk een testmachine beschikbaar om op locatie te testen.

Testdag; iets voor u?

Onze persmachine in de praktijk testen? Dat kan! Ons technische team zet de persmachine TWIN 200 op de aanhanger en komt naar u toe. Zij voeren de test op locatie bij u uit. Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Geïnteresseerd? Schroom niet meer informatie over de persmachine TWIN 200 bij ons op te vragen. Bel met: Bram Janssen of Dirk-Jan Lankhof. Zij kennen alle specificaties en staan u graag te woord.

Vraag het onze specialisten!

person
Bram Janssen | Engineer
+31 543 473 584

Meer weten over de persmachine TWIN 200?

Of wilt u hem in de praktijk testen?